THE BURGERY HASSELT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Burgery Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 14:45 Dit is de 3de keer dat we bestellen en man man man weer heerlijk. De chefs daar mogen hoer dagelijks burgers komen maken want Jezus ze blijven ons iedere keer verbazen. Bezorger is ook super vriendelijk. Wij zijn vaste klanten. Toppers!
14 jan 2023 om 22:54 Erg lekker gegeten. De levering was later dan gevraagd, maar we werden netjes gebeld om ons hiervan te verwittigen. Zeer correct!
5 jan 2023 om 21:52 Ik vond mijn hamburger zo vies dat ik naar een hap genoeg had het vlees leek wel een stuk leer zonder smaak
20 dec 2022 om 22:32 Toffe en vriendelijke werknemers, lekker eten en de bezorger komt altijd op tijd en snel aan!
16 dec 2022 om 14:31 Duurde een tijdje, maar was het wachten meer dan waard. Superlekker!
14 dec 2022 om 22:03 Snelle levering, eten was zeer lekker en warm
10 dec 2022 om 19:34 Lekkere burger, maar de ‘grote’ friet is maar een medium formaat friet
9 dec 2022 om 5:48 Bezorging en eten was goed alleen helaas Spa blauw vergeten.
4 dec 2022 om 11:50 Smaken zitten goed; spijtig dat het eten niet meer echt warm was & de hamburgers ondoorbakken.
29 nov 2022 om 19:24 Lekker eten en vriendelijke bezorger dankjewel !
28 nov 2022 om 16:51 Bezorging oké, Maar er ontbraken ingrediënten bij de burgers. Absoluut niet zoals ze worden afgebeeld. Het deed eerder aan een fastfoodketen hamburger denken (met de prijs van een kwalitatieve burger)